Welkom bij Wendy Idzenga: Jouw Pad naar Persoonlijke Groei en Welzijn

Ontdek de Kracht van Ademwerk en Holistische Benaderingen

Op de website van Wendy Idzenga betreed je een wereld van holistische benaderingen voor welzijn en persoonlijke groei. Wendy gelooft sterk in de kracht van de ademhaling als een instrument voor transformatie en heling.


Individuele Sessies: Op Maat Gemaakte Begeleiding voor Persoonlijke Groei

In haar individuele sessies biedt Wendy een veilige ruimte waarin ze cliënten helpt bij het doorbreken van blokkades en het ontdekken van hun volledige potentieel. Met een combinatie van ademwerk, coaching en andere helende praktijken, zoals yoga en transformational cupping, wordt elke sessie op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elk individu.

Groepssessies: De Kracht van Samen Ademen en Groeien

In haar groepssessies brengt Wendy mensen samen om collectieve groei en transformatie te ervaren. Door gezamenlijk ademwerk en andere helende praktijken te beoefenen, wordt de kracht van gemeenschap benadrukt, waardoor diepe verbindingen en ondersteuning ontstaan op het pad naar persoonlijke groei.

Mini-Retreat Hormonal Balance: Vind Balans en Harmonie in Je Hormonale Systeem

Het Mini-Retreat Hormonal Balance is gericht op het ondersteunen van vrouwen bij het vinden van balans en harmonie in hun hormonale systeem. Door middel van ademwerk, yoga en andere helende praktijken worden deelnemers uitgenodigd om diepgaande transformatie te ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Een Diepgaande Verkenning van Ademwerk

Wendy biedt verschillende trajecten aan die gericht zijn op het verkennen en verdiepen van de ademhaling:


Ademcoaching: Persoonlijke Begeleiding op het Pad naar Innerlijke Balans

Met ademcoaching ondersteunt Wendy haar cliënten bij het ontwikkelen van bewustzijn rondom hun ademhaling en het vinden van innerlijke balans. Door middel van technieken en oefeningen worden blokkades losgelaten en wordt ruimte gecreëerd voor groei en transformatie.


Ademwerktrajecten: Diepgaande Reizen naar Zelfontdekking en Heling

Wendy biedt ook ademwerktrajecten aan, waarin cliënten worden uitgenodigd om diepgaand te verkennen en te helen door middel van de ademhaling. Deze trajecten bieden een gestructureerde en ondersteunende omgeving voor persoonlijke groei en transformatie.


Verbonden Ademsessies: Ervaar Diepe Verbinding en Heling in de Groep

Met verbonden ademsessies kunnen deelnemers de kracht van groepsademhaling ervaren en diepe verbindingen aangaan met zichzelf en anderen. Deze sessies bieden een veilige ruimte voor het verkennen van emoties en het loslaten van spanningen, waardoor heling en transformatie kunnen plaatsvinden


Het Epiphora-Traject: Een Diepgaande Reis naar Zelfontdekking en Transformatie

Het Epiphora-traject, ontwikkeld door Wendy, biedt een uitgebreide reis naar zelfontdekking en transformatie door middel van ademwerk en andere helende praktijken. Dit traject is ontworpen om cliënten te begeleiden bij het ontwikkelen van een dieper begrip van zichzelf en het realiseren van hun volledige potentieel.

Verrijkende Retreats voor Diepgaande Transformatie

Naast individuele sessies en groepstrajecten biedt Wendy ook verrijkende retreats aan, waarin ademwerk wordt gecombineerd met andere helende praktijken voor diepgaande transformatie:


Mini-Retreat Hormonal Balance: Vind Balans en Harmonie in Je Hormonale Systeem

Het Mini-Retreat Hormonal Balance is gericht op het ondersteunen van vrouwen bij het vinden van balans en harmonie in hun hormonale systeem. Door middel van ademwerk, yoga en andere helende praktijken worden deelnemers uitgenodigd om diepgaande transformatie te ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.


Retreat Refresh & Energize: Herstel en Vernieuw Je Energie

Het Retreat Refresh & Energize biedt een kans voor deelnemers om zichzelf te vernieuwen en te revitaliseren door middel van ademwerk, ijsbaden en andere helende praktijken. Dit retreat is ontworpen om deelnemers te helpen stress los te laten en nieuwe energie op te doen voor een gezond en gebalanceerd leven.


Maatwerk Programma's voor Teams en Organisaties

Naast haar individuele en groepssessies biedt Wendy ook maatwerk programma's aan voor teams en organisaties, gericht op het bevorderen van welzijn en persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie. Deze programma's omvatten ademsessies, workshops en ondersteuning bij re-integratie en persoonlijk leiderschap, met als doel een cultuur van welzijn en groei te creëren.


Begin Jouw Reis naar Persoonlijke Groei en Welzijn

Of je nu op zoek bent naar individuele begeleiding, groepssessies of deelname aan een verrijkend retreat, Wendy Idzenga biedt een scala aan mogelijkheden om jou te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn. Neem vandaag nog contact op om jouw reis te beginnen!

Wendy Idzenga

ademwerk & coaching

info@wendyidzenga.nl

ademcoach en ademwerk groningen

Schrijf je in voor de

nieuwsbrief voor tips en retreats.

Nieuwsbrief Wendy Idzenga

Volg mij op

Website met veel liefde gerealiseerd door byMIC en Ode Communicatie | 2023