'BREATH is the link between MIND and BODY' - Dan Brule

WENDY IDZENGA

OVER MIJ

ademcoach groningen

Over mij

In 2021 werd bij mij een ernstige vorm van reumatoïde polyartritis vastgesteld. Op dat moment was ik een hardwerkende manager in een masculiene commerciële wereld, een fanatieke sporter en coach van een hockeyteam. Ik werd stilgezet. En had vanaf toen nog maar één doel; mijn gezondheid, fysiek en mentaal, weer op de rit krijgen zodat ik weer midden in het leven kon staan.  

Zoektocht


Dat ging niet vanzelf. De ziekte was intens aanwezig. M’n lijf zat vol spanning, wat zowel de pijn verergerde en de zoektocht naar de juiste medicatie belemmerde. Ik sliep slecht en ik rouwde om wat ik (naar ik dacht) had verloren. Ik kwam in mijn zoektocht naar herstel al vroeg in contact met ijsbaden en ademwerk. En ik had nooit gedacht dat de adem kon zorgen voor een goede gezondheid en persoonlijke groei. Door ademwerk kon ik spanning steeds meer loslaten, kon ik beter slapen, had ik minder pijn, kreeg ik meer energie… M’n wereld kreeg weer kleur.

Dit moet iedereen weten

Ik was zo gefascineerd dat ik de Breathwork Masterclasses ben gaan volgen van Biohacker Breathwork Kasper van der Meulen en de opleiding Epiphora methode. Samen met mijn natuurlijke passie en interesse in fysiotherapie, psychologie en jarenlange ervaring als manager in het bedrijfsleven, mondde dat uit in Wendy Idzenga, ademwerk & coaching. En met succes.

Blijven ontwikkelen

Met een basis in Breathwork en de Epiphora methode blijf ik nieuwsgierig en me ontwikkelen. Zo ben ik sinds eind 2023 bevoegd om Transformational Cupping sessies te doen. Ook volg ik een opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut. Want elk mens is anders en ik geloof dat een holistische aanpak het beste werkt. Daarom heb ik graag veel expertise in huis om jou te helpen. En heb ik een breed netwerk met daarin een psycholoog, natuurgeneeskundig therapeut, osteopaat, cranio sacraal therapeut én een burn-out coach zodat we jou klachten bij de wortel kunnen aanpakken. Let's go!

Over mijn bedrijf

Met Wendy Idzenga ademwerk & coaching help ik door het bewust worden van ademhaling en andere signalen die je lichaam geeft, mensen die vastgelopen zijn weer in beweging. Want bewustwording is de start van verbinding. Van je hoofd aan je hart en je hart aan de wereld om je heen. Waardoor energie weer gaat stromen.

Vaak zoeken we de oplossing voor onze onrust ergens buiten onszelf. Maar hij ligt juist binnenin. In keuzes die we bewust en onbewust maken. Sta jij jezelf toe écht volgens je kernwaarden en drijfveren te leven? Hoeveel ruimte geef je jouw trauma? Durf je echt te vertrouwen op je intuïtie? Antwoorden die je alleen maar vindt door ware verbinding met jezelf, tot stand gebracht door de kracht van adem.

Ik geloof dat als we meer in verbinding staan, we allemaal iets unieks hebben toe te voegen aan deze wereld. En dat iedereen vanuit een vitaal lijf en een veerkrachtige geest zijn of haar droom of verlangen mag waarmaken. En zo van diepe betekenis mag zijn. Ik kan niet wachten op wat dat in beweging zet. Jij? 

Take a deep breath, relax and imagine yourself exactly as you wish to be.

In de media

Wendy Idzenga

ademwerk & coaching

info@wendyidzenga.nl

ademcoach en ademwerk groningen

Schrijf je in voor de

nieuwsbrief voor tips en retreats.

Nieuwsbrief Wendy Idzenga

Volg mij op

Website met veel liefde gerealiseerd door byMIC en Ode Communicatie | 2023